Aquest montadito el vaig fer dies enrere com a aperitiu per a un sopar que vam fer a casa amb la meva cosina, la Núria. Va tenir tant d’èxit que l’endemà l’Aleix em va demanar que en fes una quants més per aprofitar el Brie i les anxoves que havien sobrat.
El millor de tot és que gairebé no necessita preparatius i pràcticament no necessita explicació. Només necessiteu un bon formatge Brie, un pot d’anxoves de l’Escala, un potet de melmelada de ceba i una branqueta de julivert. Les torrades les vaig comprar fetes a Can Bertran, el forn més popular del centre de Badalona, i van resultar molt cruixents i saboroses. A més, amb la bossa ben tancada, han durat més d’una setmana sense remollir-se ni una gota! La melmelada de ceba que he utilitzat me la va portar la meva mare d’Itàlia, però en podeu trobar a qualsevol tenda de delicatessen. Aquí a Badalona, jo acostumo a comprar les confitures i melmelades a La Senalla.
Si us animeu a preparar aquest montadito no us en penedireu. Veureu que és ben fàcil d’enllestir i el contrast entre el dolç de la ceba, el salat de l’anxova i la untuositat del Brie no us deixarà indiferents.
11 comentarios:
UNa tapa muy dominguera,así que ideal,fácil y bien rica para el aperitivo.
Un saludo
M'agraden les combinacions de sabors, ja ho provaré. T'han quedat molt bé
Una combinació fantàstica! L'haurem de provar!
Petonets
Sandra
Estic segura que m'agradarà aquest montadito. El pa de Can Bertràn m'agrada molt, costa decidir-se per una de les seves varietats.
Petons.
Desconfio de tots els formatges tovets amb capa blanca amb gust de ferment al voltant.
Es clar que jo sóc el raro en això i a casa no tenen cap problema.
Ara que jo li canvio el formatge als meus montaditos i endavant les atxes!!
Tots els ingredients m'encanten, així que segur que els faré. Molt bona idea.
Petons
Que bons que estan aquest montaditos, ara mateix me’n menjaria un parell
Petons
Un contrast boníssims i amb ingreients de qualitat resulta excepcional!
Ara que ja he acabat l'stage marxo uns dies a descansar :)
Passo a desitjar-te bon estiu. Ens veiem al setembre!
Tinc tots els ingredients, ho provaré. Petons,
Gairebé sempre barrege les anxoves amb tomata, però aquesta combinació amb formatge i melmelada em sembla ben interessant. Ara, amb la nevera plena d'anxoves de Santoña, en faré. Moltes gràcies!
Felicitats per el blog. El trobo molt interessant.
Aquests montaditos tant simples i tan fantàstics!
Gràcies.
Publicar un comentario