Aquest dissabte, la Mariona i l’Edmon –la meva germana i el seu xicot- van venir a sopar a casa. Com que no em vaig trobar gaire bé durant el dia, no vaig tenir gaire temps ni ganes de cuinar, així que a última hora vaig haver d’improvisar alguna cosa...
Com que per casa corrien unes cassoletes i uns bol-au-vents des de feia temps, se’m va acudir la idea de fer unes tapes creatives: amb els bol-au-vents vaig fer una tapa a base de xampinyons –recepta de la Rosalia- que us explicaré un altre dia, perquè van volar abans que els pogués fer una foto; amb les cassoletes vaig fer dues tapes diferents, una amb sobrassada, mel, formatge de cabra i poma, i l’altre amb mascarpone, salmó fumat, caviar, soja i oli de tòfona blanca, inspirat en una de les esplèndides tapes de Quimet&Quimet.
Tot plegat ho vam acompanyar amb uns trossets de pizza casolana que vaig elaborar amb la massa fina de Buittoni (que per a mi dóna un resultat excel·lent), uns mini frankfurts fregidets i una copeta d’Enate, un dels meus vins preferits.
I de postres, mel i mató! Amb un mató fresc de Ca l’Albert (la carnisseria de davant de casa) elaborat amb llet de cabra que és una autèntica delícia.
15 comentarios:
anna, per ser un sopar improvisat et va quedar prou abellidor, que diria l'amic francesc de valència. les cassoletes o tartaletes sempre et treuen d'un compromís, tant dolç com salat, i el farcit que hi vas posar es veu deliciós. l'arrebossat amb ametlla també el provaré, encara que no sóc seguidor del montignac, però també me'n va quedar dels penellets.
un petó
Anna, ets una artista preparant àpats improvisats, je je je...
Visca el mel i mató de tota la vida!
- Ostras Anna o jo feia dies que no entrava o tu estás molt prolífica , de totes maneres m´he posat al día perquè no val a perdres res.
M´he informat del mètode i això dona feina oi???
mes pensar el que has de fer , que no pas fer-ho i en contra meva.....m´agrada tant el pa......sóc una panarra!!!!!
Bé el pastís de xocolata , Uau!!! preciós i el sopar miniatures m´encanta són " socorridos y tant chics" com diu algú que conec....
un petó maca.
Anna, desitjo que et trobis bé i estiguis recuperada! I com diuen els companys, per ser un sopar imorovisat has aconseguit fer un àpat completment creatiu i excel·lent!!
Per ser un àpat improvisat te'n vas sortir força bé. Les tapetes-aperitius molt creatives.
I la mel i mató, de casa, de tota la vida amb un bon mató i una bona mel, èxit assegurat!!!
PTNTS
Dolça
Hola a tots!!!
Mai, m'ha agradat tant això de "sopar de miniatures" que ara mateix vaig a canviar el títol del post!
Manel, ja tens una idea per aprofitar l'ametlla sobrant dels panellets.
A tots: a casa és fàcil improvisar perquè tinc tal qualtitat de pots i potingues de tota mena que sempre en surt alguna cosa!!!
Una abraçada!
Anna, tot boníssim...i aixó que era improvisat!!
Espero que et trobis molt millor!
Núria
Pues menos mal que no tenías ganas de cocinar. ¡ Qué será cuando te pones con las manos en la masa....!
Muchas gracias por tus palabras y por tu visita.
Voy a seguir visitándote.
Un abrazo,
María José.
Que delicioses les dues tapes!
me les apunto per quan faci un soparet de tapes que són la meva debilitat!
Un petó!!!
Anna,
Magnífiques les tapes!, la capacitat d'improvisar i de muntar un magnífic sopar sense tenir-ho previst és la "prova del cotó" per els bons cuiners.
- Ja ja ja Anna m´ha encantat .
Una abraçada
Llevo un buen rato disfrutando con tus cosas. que mano nena...
Un besote
Anna, per tu :
http://es.youtube.com/watch?v=YDfXH1x6_4I.
Ella és la Tania Libertad , però la cançó és d´Alejandro Filio, sé que t´agradará moltíssim, és dels meus cantautors preferits.
http://es.youtube.com/watch?v=7n2KGzAy2_8
A youtube no son massa bonsperò et pots fer una idea.
ptnts
Molt abellidor i suculent. (Gràcies Manel). M'afegesc a les felicitacions.
correcció: Vol-au-vent
Publicar un comentario