Aquesta idea em va semblar d’allò més suggerent i, durant els darrers mesos, he estat pensant en una recepta original que incorporés aquesta mena d’arrebossat.
No fa massa, vam estar amb uns amics al restaurant Cal Boter de Barcelona i vaig provar una deliciosa amanida amb Camembert arrebossat. Va ser aquest plat el que em va donar la idea per a la meva recepta, una recepta original i sorprenent però increïblement fàcil de preparar. Això sí, l’heu de preparar al moment, perquè el camembert fred no val res.
Ingredients per a 4 persones:
Quatre grapats de blat de moro fregit i salat (quicos)
8 talls de Camembert
4 cullerades de confitura de tomàquet
1 ou
oli d’oliva verge extra
Preparació:
Temps estimat: 15 minuts
- Primer de tot renteu l’amanida, escorreu-la i munteu-la en un cantó de cada plat. Podeu comprar els enciams per separat -sempre millor si són de diferents formes i colors-, o podeu comprar una bossa d’amanida Florette Brotes Deluxe, així us estalvieu la feina de tallar i rentar les fulles.
A continuació, tritureu els quicos amb una picadora o un molinet de cafè, de manera que en quedi una pols fina i sense grumolls. Poseu la pols de blat de moro en un plat pla.
Poseu una paella al foc amb un dit d’oli d’oliva.
Mentre l’oli s’escalfa, talleu 4 porcions allargades de Camembert, d’1cm de gruix. Passeu-les per l’ou batut i, seguidament, arrebosseu-les amb la pols de blat de moro.
Fregiu les porcions de Camembert arrebossat. Un cop hagin agafat color, retireu-les del foc i deixeu-les escórrer en un paper absorbent. Si veieu que alguna porció s'ha rebentat i en vessa el formatge fos, poseu-la dierectament al plat, del contrari se us por enganxar al paper de cuina.
Finalment, poseu dues porcions de Camembert a cada plat, al costat de l’amanida. I decoreu el plat amb una cullerada de confitura de tomàquet.
No hay comentarios:
Publicar un comentario