28/2/08

Xavier Mor & Chocolatiers

C/ Aragó Nº 344 1º 1ª
Show room: C/ Aragó 391 baixos
08013 Barcelona
Tel. 600 49 87 26 - 93 208 11 14 - 93 208 11 15

Xavier Mor & Chocolatiers és una empresa dedicada exclusivament a l’elaboració de productes de xocolata. Tenen productes acabats, destinats directament a la consumició, però el més interessant és que disposen d’una àmplia gamma de preparats per tal que el client elabori ell mateix -a casa seva i de forma ben senzilla- algunes autèntiques delícies de xocolata.

De tots aquests preparats, que vénen envasats en llaunes, l’estrella indiscutible és el preparat per fer Coulant de xocolata (MOR&COULANT). La llauna conté 257g d’un preparat en pols amb el qual es poden preparar 6-7 coulants i, a més, inclou una mànega pastissera i 7 motlles de paper. La preparació és molt senzilla: només cal barrejar el contingut de la llauna amb 155g d’aigua i 106g d’oli d’oliva, remenar durant 3-4 minuts i omplir els motlles amb uns 80g de la massa obtinguda. A continuació, es posen els motlles al forn a 200º, durant 9 minuts. Es pot deixar refredar el coulant sense treure’l del motlle i escalfar-lo al microones durant 25 segons a 350w abans de servir-lo. També es pot congelar el producte un cop elaborat; en aquest cas, abans de servir-lo s’ha d’escalfar al microones durant 30 segons a mitja potència. En tots els casos, el resultat és immillorable. Us sorprendrà la xocolata líquida de l’interior i el gust intens del cacau crioll de primera qualitat. El preu de la llauna és de 13 euros, és a dir, que cada coulant surt per uns 2 euros. Creieu-me, val la pena. I l’avantatge principal d’aquest producte és que us permet elaborar el coulant amb hores d’antelació, la qual cosa s’agraeix quan tenim convidats.


Xavier Mor & Chocolatiers també disposa d’altres preparats de pastisseria i restauració domèstica, com ara els preparats en pols per elaborar brownies, cakes, biscuits, frappés, crema anglesa... Alguns d'aquest productes són novetats que encara no es troben al mercat i que es presentaran el proper 10 de març a la Fira de l'Alimentària. També podeu trobar-hi productes líquids, com la Crema Sacher per a cobrir pastissos, i altres productes de cobertura, com ametlla marcona, festuc iraní, escama de neula, ametlla caramel·litzada...



Si, finalment, decidiu deixar-vos caure per algun dels seus establiments no podreu evitar caure en la temptació d’uns bombons, unes roques de xocolata o, simplement una tauleta de xocolata negra (us aconsello la Gran Cru del 73%), blanca, amb llet o sense sucre. Una veritable delícia!

BROWNIE DE XOCOLATA DEL XAVIER MOR



El brownie de xocolata del Xavier Mor (MOR&BROWNIE) és una altre preparat en pols que permet una elaboració fàcil i ràpida. El resultat és un brownie de sabor pur i exquisit a base de cacau crioll de primera qualitat. I el més interessant de tot és que la preparació la podeu fer a casa en 5 minuts. Només cal que barregeu el producte en pols amb 200g d'oli d'oliva, 2 ous batuts, un grapat de nous picades, 80g d'aigua i una cullerada de postres de Cointreau. Remeneu durant 2 minuts amb una espàtula i, una vegada la pasta estigui ben homogènia, aboqueu-la en un motlle de 22-28 cm de diàmetre, prèviament untat amb mantega i pols de cacau. Preescalfeu el forn a 180º i coeu el brownie durant mitja hora aproximadament. Serviu-lo tebi i acompanyat de gelat de nous de macadàmia o d'unes làmines de taronja confitada.

Penseu que, igual que en el cas del coulant, us sortiran 6-7 racions de brownie que podeu preparar amb antelació i escalfar al microonoes abans de servir durant 25 segons a 350w. Si el congeleu, el podeu escalfar durant 30 segons a mitja potència.

Bon apetit!

1 comentario:

ed dijo...

Hola estimats cunyats!
avui he entrat per primer cop en aquest blog i he experimentat una forta flipació en veure els seus incroyables i suculents continguts!

mmm...que bo!
quina currada el vídeu tu!

m'estic pensant seriosament proposar-li a la parenta fer alguna cosa semblant (potser no tant currada...) perquè també hi escrigui els seus pinitos culinaris! així podrieu posar un link amb més coneixement de causa.

apa bona nit carcamals

un anunci que mirava ara de propina:



http://www.metacafe.com/watch/1056427/theres_a_perfect_job_for_everyone/