Un dels productes que més m'ha sorprès és el que aquí us presento: un solidificador d'oli , anomenat Frito Limpio, que converteix l'oli de fregir en una mena de coca sòlida. D'aquesta manera podem eliminar l'oli de forma pràctica, neta i sense contaminar. La idea m'ha semblat genial perquè cada vegada que llenço l'oli per l'aigüera tinc remordiments de consciència i, d'altra banda, és bastant empipador desfer-se d'aquesta substància tan contaminant i tan omnipresent en les nostres cuines.
Per solidificar l'oli sobrant de la paella, només cal afegir una cullerada de Frito Limpio a l'oli encara calent i esperar uns 30 minuts. El resultat és sorprenent!
Segons he llegit a l'article de Compradicción, aquest producte miraculós no és gens difícil de trobar i es pot adquirir als supermercats Carrefour per 1'50 euros.NOTA: Les imatges d'aquest post han estat extretes de la web Compradicción
9 comentarios:
Ooooohhhhh!!!!
Per fi podré tranquil·litzar la meva consciència amb el tema de l'oli! També s'ho passava fatal, en el moment de l'aiguera...
Un cop havia sentit un truc, a l'Isma PRados, que consistia en congelar l'oli usat i llençar-lo a les escombreries, però a mi mai em va fer gràcia...
Wow...quina xulada de página ja la tinc guardad. i lo l¡oli m¡ha semblat genial!!
Quina casualitat! L'altre dia ho vaig veure a la tele i n'estic ben interessat. Això de l'oli, és que contamina tant! Gràcies per l'adreça que ens recomanes. Salutacions.
ANNA HE LLEGIT AIXO DEL OLI I ESTA BE L´INVENT,PERO UN COP SOLIDIFICAT A QUIN CONTENIDOR ES LLENÇA ?
Hola, Tere!
M'imagino que es deu llençar al contenidor de matèria orgànica, no???? No n'estic segura...
S'ajuntament de Calvià, una de ses poques coses que ha fet bé, va ser posar a cada poble un punt de reciclatge amb contenidors de paper, envasos, vidre, oli vegetal i oli de cotxe. Però de totes formes és ben curiós això que has mostrat!
Ses patates les vaig comprar a una tenda "gurmet" i després varem sembrar les que no havíem empleat. Ara de sa collita, ja en queden poques i les guardaré per sembrar!
Gràcies per la informació, Xisco. Miraré si les trobo per alguna tenda gourmet. Això de plantar-les és bona idea!
A reveure!
Magnífic "invent", que tot i que no és massa car, bé mereixeria que estigués subvencionat, oi?
Es genial que el meu blog, sense saber-ho. hagi servit indirectament per algo tan interessant.
Això és un exemple del que es navegar per Internet. De 3o4aldia, heu arribat a Compradiccion i d'aqui al producte.
Ara moltes persones que llegueixen el vostre blog, han conegut aquest producte, i el planeta ho agrairà.
Lo curios, es que jo que sense saber-ho he participat en aquesta carambola 1 4 bandes, hara m'en entero des del teu blog.
L'opcio que jo utilitzava, per no tirar l'oli per l'aiguera, era empapar l'oli en un paper de cuina.
Mai mes oli a l'aiguera???,
Publicar un comentario