12/10/08

Llom ibèric a la mostassa antiga

La recepta que us presento a continuació és una adaptació d'una de les 200 recetas mediterráneas de Michel Montignac. L'única diferència és que jo he substituït les escalopes de gall dindi per llom de porc i he emprat mostassa a l'antiga enlloc de mostassa de Dijon.

Us la recomano no només als que seguiu el Mètode Montignac sinó a tots aquells que us agradin les carns a la mostassa. És un plat molt fàcil i ràpid de preparar, així que és perfecte per si teniu convidats i no disposeu de gaire temps.

Ingredeints per a 4 persones:

12 talls de llom ibèric (o llom de dos colors)
10 cl de vi blanc sec
2 iogurts
2 cullerades de mostassa a l'antiga
oli d'oliva
una cullerada de julivert picat


Preparació:
Temps estimat:
30 minuts
  • Salpebreu els talls de llom i fregiu-los en una cassola amb una cullerada d'oli. Un cop daurats, reserveu-los en una safata.
  • A continuació, desgreixeu la cassola amb una mica de vi blanc. Deixeu que faci xup-xup durant un parell de minuts i afegiu-hi els yoguts mesclats amb la mostassa.
  • Deixeu coure 5 minuts a foc suau i afegiu-hi els talls de llom i el suquet que han deixat anar. Regueu els talls de carn amb la salsa i empolvoreu amb el julivert picat.

I bon profit!

10 comentarios:

starbase dijo...

Un blog molt recomanable, Anna.

Felicitats i anirè passant. Gràcies també per la teva visita.

Gemma dijo...

M'agrada molt cuinar amb mostassa... aquesta recepta es veu senzilla i molt al gust de casa. La provaré!

OLLES I SOMRIURES dijo...

L'aroma de la mosstasa a l'antiga és ideal. Aquest, encara que sencill, plat ha d'estar de vici.
L'aroma traspassa la pantalla.
Salut!!!!!!!!!!!!

Anna dijo...

A nosaltres ens agraden molt els plats amb llom, i la mostassa a l'antiga trobo que hi queda molt molt bé. La provarem!

Glòria dijo...

Que bo!!!!!. El ioghourt i la mostassa deuen fer una combinació ben encertada. És un plat per fer quan hi ha convidats entre setmana, i no hi ha massa temps per dedicar a la cuina.

Encara que... per què esperar a tenir convidats?.

CocinArte dijo...

Quina bona recepta!!! Jo la faré amb dijon, que es la que tinc a casa..

Petonets
Núria

Anna dijo...

Gràcies a tots per la visita!

Núria, si la proves amb mostassa de Dijon, ja em diràs què tal. De fet, la recepta original és amb aquest tipus de mostassa. I els francesos consideren que la mostassa de Dijon és la millor del món amb diferència!!!

Una abraçada a tots i totes!

manel dijo...

el llom amb la mostassa lliguen molt bé i el iogurt segur que li dóna el contrapunt addient, em sembla molt bona combinació.
i l'enhorabona per l'èxit en l'esferificació, em sembla que les esferes de pinya amb la pols de pernil en cullera serà un èxit segur, perquè és una combinació prou contrastada amb un nou format.

La cuina vermella dijo...

Mmm, què bona ens l'apuntem que avui és el primer dilluns post vacances i comença la dieta!!!!

Dolorss dijo...

Anna, jo no segueixo cap dieta, de moment no em fa falta, però la recepta m'agradat moltissim .
Gràcies.