5/5/11

Avui toquen Webos Fritos

 IMG_8468

Avui tinc ganes de fer-vos una recomanació bibliogràfica relacionada amb un dels blogs gastronòmics que més he seguit i admirat durant aquests darrers anys. Es tracta del llibre de receptes que han publicat Susana Pérez i el seu marit, Jesús Cerezo, coautors del blog Webos Fritos, un dels més complets i més seguits de la xarxa.

Tal com explica la Susana, el blog va néixer amb l’objectiu d’anar recopilant les receptes manxegues de la seva mare, col·laboradora indispensable en el dia a dia del blog i en l’elaboració d’aquest recull. Amb la seva traça als fogons i la seva gràcia per escriure les receptes, la Su ha sabut captar l’atenció dels lectors gastronòmics més exigents que han quedat més d’un cop bocabadats amb les fotografies espectaculars del seu marit. L’equip és insuperable i la seva professionalitat queda palesa en aquest llibre que considero rodó.

IMG_8477

Els comentaris plens de xispa de la Susana que ja coneixem del seu blog, els trucs i consells que dóna a cada recepta, les fotografies esplèndides que ens fan venir salivera, la selecció de receptes i la distribució en apartats poc convencionals fan d’aquest llibre tot un encert. Són interessants també els apartats finals en què dóna alguns consells pràctics sobre tècniques de pastisseria, i un altre apartat on s’expliquen algunes receptes en versió Thermomix.

IMG_8470

Podeu trobar el llibre en grans llibreries com l’FNAC o demanar-lo on-line des del seu blog. Aquest va ser el meu regal de Sant Jordi que va arribar una mica tard però ha fet valdre l’espera!

9 comentarios:

starbase dijo...

Té molt bona pinta, la veritat...

La cuina de l'Eri dijo...

Hola,
El tinc pendent de comprar! Gràcies!!! Bon cap de setmana

Margarida dijo...

Les seves receptes són bonísimes, però la seva presentació i les fotos són insuperables!
Un llibre que no hauria de faltar a cap cuina!

Carme i Omar dijo...

M'encanta veure els blogs convertits en llibres!!!

Miquel dijo...

un blog bonisim i les fotos genials
miquel

Gemma dijo...

Tohtom canta excel·lències del llibre de la Su. Serà qüestió d'anar-lo a comprar! ;)

La Taula d'en Bernat dijo...

Us el recomano de veritat. Si ja coneixeu el seu blog us en podeu fer una idea, el llibre segueix molt el seu estil i és molt amè de llegir i fullejar.

Petons!

Su dijo...

Mil gracias Anna, mil. Un abrazo grande desde la Mancha, para todos estos amigos catalanes que tanto quiero.

La Taula d'en Bernat dijo...

Gracias, Su, por tu comentario. Ya sabes que soy una gran admiradora tuya!