20/1/12

Aquest blog també és…

Vull dedicar el post d’avui a donar suport a la campanya “Jo també sóc Rcb, Tvb, Bétulo” en defensa dels mitjans de comunicació públics de Badalona: TV Badalona, Ràdio Ciutat i la revista Bétulo.

 

TV BADALONA

 

Sí senyors, la crisi ens afecta a tots, i sembla que que ara ha arribat el torn dels mitjans locals. Des d’aquest Nadal, els treballadors dels mitjans de comunicació badalonins viuen moments d’incertesa sota l’amenaça de retallades de personal i, fins i tot, de clausura dels mitjans on fa anys que, dia rere dia, dediquen els seus esforços i mostren la seva professionalitat.

La campanya “Jo també sóc Rcb, Tvb, Bétulo” pretén donar a conèixer la situació d’aquests treballadors i demana la vostra col·laboració. Només cal que premeu aquest link i signeu donant suport a la campanya.

Volem seguir gaudint de les tardes del “Sortida Nord” amb les entranyables col·laboracions de la Rosalia. No volem perdre’ns els matins de “Ciutat Oberta” amb l’Anna Rovira, la Cristina Pitarque i la Tutti Garcia. I volem seguir descobrint la nostra ciutat a través de les pàgines de la revista Bétulo!

Badalonins i no badalonins, us agrairem que col·laboreu en la causa!

1 comentario:

GEMMA dijo...

Molts ànims i endevant !!!!
Em sembla molt bona aquesta iniciativa....
petonets.