2/1/11

Pastís de rap amb vinagreta de sèsam negre

IMG_7407

Fa temps, vaig publicar una recepta molt semblant elaborada amb escórpora, una de les meves primeres elaboracions del llibre de Recetas del Juan Mari Arzak. El plat d’avui el vaig fer durant aquestes Festes amb l’única variació que vaig emprar rap perquè em va ser impossible trobar escórpora, tot i que em consta que n’és època.

El resultat va ser espectacular, com sempre, i als meus pares els va sorprendre molt la presentació. Vaja, que l’Arzak em va fer quedar bé una vegada més… De totes maneres he de dir que el pastís queda més gustós amb l’escórpora.

IMG_7408

Aprofito aquest post per recomanar-vos el llibre Recetas de l’Arzak, és un clàssic indispensable d’on podeu treure un munt de receptes i un munt d’idees per fer dels vostres plats petites obres d’art.

10 comentarios:

MªJose-Dit i Fet dijo...

Ummm aquesta vinagreta és un tresor de recepta, la tastaré qualsevol dia....un petonet i feliç any nou!!

Gemma dijo...

Ja recorod el pastís d'escórpora que vas fer, a casa el fem molt semblant. I segur que ha de quedar més gustós que amb el rap ;)M'apunto la vinagreta de sèsam, ha de lligar molt bé i la trobo molt original!
Feliç any nou!

Carme i Omar dijo...

A casa els pastissos de peix ens agraden molt. Provaré aquesta vinagreta, fa molt bona pinta.
Bon any nou !!!

Francesc dijo...

Un plat de luxe amb una presència fantàstica!!! No m'estranya que triomfares molt amb aquest plat. Me l'apunte perquè per on visc no és bo de trobar l'escórpora. El rap és més fàcil d'aconseguir. salutacions

Glòria dijo...

Una bona proposta del mestre Arzak, i amb aquesta vinagreta de sèsam negre, queda molt original i atractiu.

Bon 2011!

Cristina dijo...

No sé com ha de ser amb escòrpora, però aquest de rap té una pinta immillorable!!

Miquel dijo...

No he probado ningu de los 2 pero viniendo la receta del maestro y con tu experiencia exito seguro.A ver si lo puedo hacer este año
bon any nou
un peto
miquel

La cuina vermella dijo...

QUin plat més elegant i suculent. És genial, Anna.

LA COCINERA DE BETULO dijo...

Té una pinta espectacularment bona.
Petons.

Mercè dijo...

I tant que el recordo el pastís d'escórpora, jo en faig un de molt semblant i crec que aquest de rap també no es queda enrera! La vinagreta de sèsam, una proposta genial!
Feliç 2011!