Com us havia comentat al darrer post, no fa massa la Lupe ens va preparar uns alvocats farcits que em van encantar i que ja fa dies que volia provar de fer a casa. La recepta és tan senzilla que gairebé no necessita explicació, però el resultat és excel·lent i, a mi, que m’encanta l’alvocat, em sembla una autèntica delícia.
Ingredients per a 4 persones:
2 alvocats petits
2 llaunes de tonyina
2 ous
2 cullerades de maionesa
1-2 talls de salmó fumat
Preparació:
Temps estimat: 20 minuts
- Comenceu bullint els ous durant 10 minuts perquè quedin durs.
- Mentre els ous es refreden, partiu els alvocats per la meitat, retireu-ne el pinyol i buideu-los amb ajuda d’una cullera. Reserveu-ne la polpa amb els pinyols per tal que no s’oxidi.
- Aixafeu la polpa dels alvocats amb una forquilla i afegiu-hi la tonyina, la maionesa i el salmó fumat tallat a quadrets petits.
- Un cop freds, ralleu els ous durs i afegiu-los a la mescla reservant-ne una mica per decorar els alvocats.
- Un cop barrejats tots els ingredients, farciu els alvocats. Decoreu amb una mica d’or rallat i unes tires de salmó.
- Podeu acompanyar els alvocats d’una mica d’enciams variats.
Ja veieu que és una recepta fàcil, lleugera i molt resultona!
Aprofito per desitjar-vos a tots un FELIÇ 2011!!!
8 comentarios:
Aquestes receptes senzilles i resultones m'encanten. Amb ingredients bons que combinen molt bé tens l'entrant solucionat per un dia de quedar bé ;)
Feliç 2011!
Una combinació molt agraïda i saborosa...
a les portes del nou any, et desitjo una magnífica nit de traspas i una més magnífic encara any 2011!!
Una abraçada
Una recepta exquisida, i si a més és senzilla, què més es pot demanar?
Realment deliciós i atractiu.
Molt bon any nou!
Una abraçada
Et desitgem el millor per a tu i els teus, estimada!
Un entrant molt bo, prenc nota.
Feliç Any Nou.
Una recepta fàcil i saborosa. Me l'apunte per a un dia de festa!! Salutacions
tu misma lo defines estupendamente
mas resulton,facil y gustoso imposible
me lo llevo
que sigan teniendo un buen año
petons
miquel
Publicar un comentario