Aquest nou sistema de preparar el pollastre, tallat a daus i amb companyia, ha tingut força èxit a casa, i això que l’Aleix no és gaire entusiasta del món de les plomes. El cas és que presentant les coses una mica disfressades, no hi ha res que se’m resisteixi. He aconseguit, fins i tot, que mengi carxofes i mongeta tendra! La meva sogra se’n fa creus...
La recepta d’avui, doncs, és un plat ideal per a grans i petits i trobo que la combinació del pollastre i la pinya és ideal. Aquí en teniu la recepta:
Ingredients per a 4 persones:
2 pits de pollastre tallats a daus
4 rodanxes de pinya en almívar
400g de xampinyons.
Oli d’oliva verge extra
Preparació;
Temps estimat: 30 minuts
- Primer de tot, netegeu els bolets i talleu-los en làmines o, si no són gaire grans, a quarts. Tot seguit, poseu-los a coure en una cassola amb un rajolí d’oli d’oliva.
- Mentrestant, salpebreu el pollastre i, quan els bolets estiguin a punt, retireu-los de la cassola i fregiu-hi els daus de pollastre. Si cal, hi podeu afegir un rajolí més d’oli.
- Quan el pollastre estigui cuit, afegiu els xampinyons a la cassola i mescleu-ho bé amb l’ajut d’una cullera de fusta.
- Finalment, afegiu-hi la pinya en almívar tallada a trossets amb el seu suc. Jo faig servir llaunetes petites i poso tot l’almívar, però si feu servir un pot gran poseu-ne una mica menys de la meitat.
- Deixeu que faci xup-xup tot junt, procurant que els ingredients quedin ben mesclats i ja podeu servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario