13/1/11

Un regal inesperat: La Taula d’en Bernat

IMG_7641

Aquests Reis estava especialment impacient perquè sabia que l’Aleix feia temps que en duia una de cap. No m’havia donat cap pista sobre el meu regal i, la veritat, jo no tenia ni idea de què li podia portar tant de tràfec…

El dia 5 al vespre -que sempre el passem amb els amics mirant la cavalcada de Ses Majestats- l’Aleix ja m’havia avisat que potser no hi arribaria a temps, perquè havia de fer uns últims encàrrecs. Us podeu imaginar la meva curiositat… Estava segura que l’Aleix em sorprendria, però mai hagués dit que el seu regal fos aquest.

Quan ens vam llevar el dia 6, els Reis havien passat per casa. Aquest any no hi havia gaires paquets, i entre tots en destacava un que duia el meu nom. Vaig estripar el paper de l’embolcall entusiasmada i, dins, hi vaig trobar una caixa de color violeta. Entre un munt de papers de colors: La Taula d’en Bernat, el meu blog convertit en llibre!!!! I al darrere, hores i hores de feina de l’Aleix.

Només aleshores vaig comprendre les misterioses visites a casa el meu cunyat –que és dissenyador gràfic- i les hores extra a l’oficina. Un munt d’hores, perquè el llibre inclou tots els posts, des del primer fins l’estiu passat, des de l’any 2008. Jo crec que no em van caure les llàgrimes perquè la sorpresa em va deixar atònita. Vaig passar totes les pàgines emocionada, una a una, recordant quan vaig decidir començar el blog i gaudint dels records que m’evocava cada recepta.

IMG_7642

IMG_7644

IMG_7652

Quan ja l’havia mirat i remirat, vaig col·locar el llibre, el meu llibre, al meu prestatge gastronòmic, on hi tinc tots els llibres de cuina, que ja comencen a ser un munt!

IMG_7661

Un regal així no me l’esperava. I no puc imaginar-ne un altre que em fes més il·lusió!

32 comentarios:

Anónimo dijo...

VAIA Detall, NO TINDRAS QUEIXE EJJEJEJE.
PETONS

starbase dijo...

Un regal preciós, dels que arriben de debó. I més personalitzat és impossible!!

Felicitats per a tu i sobretot per a l'Aleix que s'ho ha currat tant.

dolorss dijo...

Queda demostrat que tens un fan incodicional a casa teva, però és que clar la cuinera s'ho val.
Moltes felicitats als dos, un per cuinar tan be i a l'altre per tenir aquestes idees tan brillants!!!

Petons

Gemma dijo...

Aquest és un dels millors regals que et poden fer, quina passda, el llibre ha quedat espectacular! I quina feinada... es nota que està fet amb molt amor ;)

Mai dijo...

Plas plas plas, pel Bernat, això és un regal, si, si ,si, mira que m´he emocionat.....digue´m burra, però a mi és que aquests detalls m´emocionent moltíssim, ara toca fer-ne còpies i que el veiem en llibreries, nosaltres també tenim una prestatgeria on lluïr el més amorós dels llibres de cuina.
una abraçada i

Mai dijo...

Perdona jajajajaja, volía dir l´Aleix, i mira que es diu com el meu nen.....

Cuinagenerosa dijo...

anna, me n'alegro moltíssim que et fessin aquest regal tan bonic i sobretot que tinguis l'aleix per fer-te'l. felicita'l de part meva.
una abraçada

LA COCINERA DE BETULO dijo...

Quin regal més meravellòs, té que ser molt emocionant. I es el volum I, després vindràn el II, el III i altres. Felicitats.
Petons.

A peu coix. Núria Sagués dijo...

Un magnífic regal. Es nota que t'estimen i valoren la teva feina.
Salut!

Ingrid dijo...

Ostres quin meravellós regal! això no té preu, segur que et vares quedar amb la boca oberta!!! quina il.lusió! Ha quedat un llibre genial!
Un petonàs

Massitet dijo...

Hola, hola!
Entenc pefectament com et vas sentir perquè la Kissumenja em va regalar Olleta feta llibre quan el bloc va fer tres anys i la sensació és... ho has dit molt bé; jo em vaig quedar com penjat, atònit!

Moltes felicitats! Pel llibre i per l'Aleix! ;-)

La Taula d'en Bernat dijo...

Moltes gràcies a tots per les felicitacions. Les faré arribar a l'Aleix que és qui en té tot el mèrit. La veritat és que ha estat un regal impressionant!!!

Petons a tots!

mercè dijo...

No sé què dir... crec que gairebé m'he emocionat com tú. Passar les receptes del blog a paper és una de les meves il.lusions més grans, però dóna molta feina. Ho estic començant, però trobar-t'ho enquadernat, amb aquest gust i aquest carinyo... és realment encantador. Felicitats a l'Aleix i felicitats per aquesta joia tan teva!Una abraçada.

Anónimo dijo...

Guau, enhorabona! Quin gran regal!
Perdona, he passat per aquí per casualitat i no m'he pogut estar de comentar :)

Tokaji dijo...

Felicitats! un gran regal! (es pot comprar...?)
Ja fa dies que vull escriure al teu blog, et segueixo sovint!!
Parlant de llibres, te'n falta un (per mi) d'essencial. (no el tens a la lleixa..)
La cocina y los alimentos Harold McGee.
En quan a la Tatin.. a vegades faig les pomes a la paella (mànec d'acer)i despres amb la pasta de full al forn.. queden torrades per sobre..
Salutació cordial i endavant!

Carme i Omar dijo...

waw!!! quin regal tan magnífic. Ha portat molta feina però el resultat és meravellós.
Felicitats a tots dos i a preparar el proper volum :-)

La Taula d'en Bernat dijo...

Gràcies pels darrers comentaris, especialment a aquells que no soleu escriure en aquest bloc però que el seguiu de tant en tant. M'han fet molta il·lusió les vostres línies.

Tokaji, m'anoto la teva recomanació biibliogràfica. Sempre va bé anar enriquint la biblioteca!

Petons a tots!

Marta Padenous dijo...

Quin currassu!!!! Un record per sempre!!! I que duri!
...ja saps el regal de l'any vinent!!! je je je

La Taula d'en Bernat dijo...

A veure si el 2011 és prou productiu per fer-ne un segon volum!

barbara dijo...

Un regalo precioso!!! Y el trabajazo que le debió llevar. mi enhorabuena.

Glòria dijo...

Moltes felicitats a tots dos, a tu per inspirar el llibre i a l'Aleix per fer-lo realitat!. Que el gaudiu full a full!

Miquel dijo...

menudo regalo esto es lko mejor que le pueden hacer a un cocinero
felicidades a toda la familia
miquel

Fem un mos dijo...

Quina preciositat de regal, aquest si que no quedarà penjar a la prestatgeria i fins un altre, aquest es dels que tel miraries a cada moment. Felicitats i també per l’Aleix
Petons

Aleix dijo...

Au, moltes gràcies a tothom pels piropos! Ja sé que regalar a l'Anna quan vulgui fer de bon maridet ;-)

Això sí, el segon volum no tardarà tres anys en arribar, que maquetar 317 pàgines fa suar d'allò més!

Francesc dijo...

Caram, això sí que és un regal!!! Es nota que t'estimen. I molt!! Salutacions

Mar Campdepadrós dijo...

Impressionant llibre de cuina, amb receptes senzilles i originals, per a tots moments i per a tots els gustos. Una delicatessen dins la literatura culinària.

La Taula d'en Bernat dijo...

Què xula la idea del blog, Mar! Després de tota aquesta currada ja ens podràs fer de guia per Barcelona... Ja tinc ganes de llegir el teu treball!

Un petó, i gràcies per aquest comentari tan generós!

el taller de cuina dijo...

Un regal genial, a més ha quedat molt maco. Em quedo per aquí xafardejant el teu blog!!

Bon Tiberi dijo...

Hola! Acabo d'entrar gràcies a la visita que has fet al meu bloc. I tanta sort que has vengut, així he conegut aquest raconet teu! Aquest regal que t'han fet m'encanta...uff, jo hauria plorat com una boja si em fan un regal així!! Em quedo com a seguidora, perquè m'agrada molt el que fas. T'aniré seguint. Un petó, Paula

Alba dijo...

Acabo de veure aquest post i m'he quedat bocabadada. Quina passada Anna!! És un regalàs i està molt ben fet. La portada ja m'ha impactat però al veure l'interior... m'ha fet il·lusió a mi i tot!! Li he d'ensenyar a l'Arnau a veure si capta el missatge, jijiji!!

Aquest és un llibre per passar de pares a fills!

Molts petonets!! :)

Julia Castillo dijo...

Anna: A veure si t'animes a publicar aquest llibre i el veiem aviat a les llibreries. Jo sé d'uns quants que el comprarien (jo inclosa!)

julia dijo...

Bonic i suculent detall això del llibre; per els qui encara preferim el paper a les noves tecnologies et podries plantejar de fer-ne còpies; seria tot un èxit. Júlia ( a qui el teu blog li ha salvat més d'un àpat)