25/3/14

Poma amb oli d’oliva i canyella

IMG_5315

Unes postres més senzilles i saludables us seran difícils de trobar. Només cal tenir pomes Golden per casa, oli d’oliva, una mica de canyella en pols i poques ganes o temps per cuinar!

Ingredients per a 4 persones:

4 pomes Golden
oli d’oliva
canyella en pols

Preparació:
Temps estimat:
10 minuts + 10 minuts de cocció

  • Peleu les pomes, retireu-ne el cor i les llavors i talleu-les en forma de mitges llunes.
  • Coeu-les durant uns 10 minuts dins d’un recipient tapat al microones. Cal que quedin ben groguetes i toves.
  • Col·loqueu en un plat, amaniu amb un rajolí d’oli d’oliva i empolvoreu amb una mica de canyella.

Senzillament deliciós!

5 comentarios:

Txell Lagresa dijo...

Carai! Més senzill impossible!
Me l'apunto pel dia que hagi d'improvitzar, que de pomes, oli i canyella, a casa, sempre n'hi ha!
Gràcies per la recepta! ;D
Petons
Txell

GEMMA dijo...

La poma amb canyella la trobo molt bona, però amb oli no la he provat mai....segur que també es boníssima!!
Petonets.

MaryLou dijo...

Què bones!!!!
Petonets

Margarida dijo...

Ha de quedar molt bona amb aquests ingredients. Jo abans em posava sucre, però he acabat menjant-me la poma sola al microones. Si és mamdura, ja és prou dolça! La canyella li deu donar un aroma més bo!
Petons

La Taula d'en Bernat dijo...

Gràcies a tots per la visita i els vostres comentaris!

Fins ben aviat!!!