18/9/10

Llagostins al cava

IMG_3165

Aquesta és una d’aquelles receptes que sempre va bé tenir a mà per si se’ns presenta un dinar inesperat i tenim poc temps per preparar-lo. Segur que us fa quedar bé amb els convidats i només necessiteu uns minuts per preparar-lo. La recepta és de la Maria Neus, una de les peixateres de la peixateria on compro normalment, i una gran cuinera que, afortunadament, comparteix els seus truquets amb les clientes.

Ingredients per a 4 persones:

16 llagostins
una ampolla de cava
1 tassa de cafè d’oli
1 cullerada de postres de farina
12 ametlles
2 alls
julivert

Preparació:

Temps estimat: 15 minuts
  • Primer de tot, feu una picada amb els alls, el julivert i les ametlles.
  • Seguidament, afegiu-hi l’oli i la farina i remeneu fins que quedi una pasta.
  • Poseu els llagostins en una cassola en fred i escampeu-hi per sobre la picada.
  • Afegiu-hi mitja ampolla de cava i deixeu coure amb la cassola tapada 8 minuts a partir que comenci a fer xup-xup.
  • Destapeu la cassola i deixeu coure 6 minuts més. Si veieu que els llagostins s’han begut el cava, en podeu afegir una mica més. La idea és que quedi una salseta on es pugui sucar pa.
Ja veieu que la recepta és ben senzilla i que es pot preparar en un tres i no res!
Que vagi de gust!

12 comentarios:

Visc a la Cuina dijo...

Ei, Anna,gràcies al teu comentari jo també he descobert les teves receptes. De moment, m'emporto aquesta dels llagostins, em sembla que ha de ser boníssima! Una abraçada des de Girona!

Petita cuina dijo...

Hola Anna, en primer lloc moltísimes felicitats per aquest teu nou estat civil :).

M'han encantat les fotos.
Petons.
Núria.

barbara dijo...

Hola Anna, gracias por visitar mi blog,me alegra conocerte y seguiré visitandote, puedo leer perfectamente el catalán pero si lo escribiera haría muchas faltas por eso no lo hago. enhorabuena por tu boda y me quedo con la receta de estos llagostins al cava que tienen que estar estupendos. un abrazo.

Glòria dijo...

Jo tinc una recepta de llagostins al cava que vaig aprendre a les classes del Casal del barri i es fa justament al revés que la teva, és a dir, comencem pels llagostins i després afegim la picada i el cava, però segur que el resultat final és el mateix: ben bo!

LA COCINERA DE BETULO dijo...

Hola Anna, gràcies pel teu comentari al meu blog. Ja no vius a Badalona?
Felicitats pel teu casament i espero que la teva vida torni a la normalitat per poder seguir amb el blog. M' he fet seguidora teva.
Aquests llagostins es veuen molt bons.
Petons.

Anna dijo...

Gràcies a tots per la visita! He estat un temps apartada del món blocaire i estic contenta d'anar descobrint nous blogs.
Barbara, escriu tranquil·la amb la llengua que et plagui, jo en tinc ben prou si no se m'exigeixen traduccions.
Glòria, em sembla que la recepta deu ser igualeta, perquè jo també començo pels llagostins.
Cuinera de Betulo, encara que les fotos del casament són de Menorca, continuo vivint a Badalona. Segur que ens devem haver vist algun cop...

Una abraçada a tots!

mercè dijo...

Hola!, fent el tafaner pels blogs avui he entrat al teu...Primer de tot, m'ha interessat molt aquesta recepta ja que tens tota la raó, cal tenir sempre a punt aquelles receptes ràpides i que et fan quedar bé quan no tens gaire temps. L'apunto!. Després felicitar-te pel casament a Menorca que sempre em du boníssims records...A reveure!

Joan dijo...

Hola Anna,

Acabo de descobrir el teu blog despres del comentari que vares fer en el meu. Amb el teu permis t'anire seguint de prop, el trobo molt interessant.

Una abraçada.

Carme dijo...

Hola Anna,
gracies pel teu comentari al meu blog. El teu també és molt interessant i amb bones receptes que aniré seguint.
Felicitats pel casament, m'encanten les celebracions que vas fer, són molt originals... i el vestit és preciós.
Fins aviat

María Jesús dijo...

Una receta facilita y muy buena, como tú dices para tener a mano siempre. Bueno me quedo por aquí echando un vistazo.
UN beso:)

Laura (Recetas Trucos y Tips) dijo...

woow! aquest plat ha de ser boníssim

aquests llagostins tenen una pinta deliciosa

salutacions

Milena dijo...

Que abandonada te he tenido Anna, aquí me quedé contigo, ya he leído todas tus recetas y debo felicitarte por cada una de ellas, también por las clases que estás tomando, todo se ve fantástico!
Nunca he preparado los langostinos así, al cava, creo que a mi marido le encantarían, me guardo tu receta para la próxima vez, luego te cuento!
Un beso!