(Mover a...)
Página principal
Canal de Youtube
Facebook
TB als mitjans
▼
14/11/14
Mandonguilles sense gluten a l’estil de la Conxi
›
Feia dies que no escrivia cap post i, tot i que hi ha hagut mil motius, un d’ells ha estat el descobriment que l’Aleix és celíac . Els que ...
3 comentarios:
29/9/14
Restaurant Cal Siscu
›
El dia 11 de setembre va ser un dia especial. No només vam acudir a la gran “v” catalana per reclamar el dreta a decidir, sinó que també e...
3 comentarios:
6/9/14
Koy Shunka, tot una revelació
›
Com alguns ja sabeu, el menjar oriental no és una de les meves debilitats, però em resisteixo a tancar les portes a una cuina que ha estat e...
La Taula d’en Bernat a la tele de Badalona
›
Aquest estiu la Gina de Tera, companya de facultat i directora del magazine L’hora del vermut, em va proposar col·laborar-hi amb una secci...
13/4/14
Merengues THM
›
La veritat és que a mi les merengues no m’han dit mai res. Massa dolces per al meu gust! Però a l’Aleix li encanten i, un cop a l’any, apro...
11 comentarios:
8/4/14
El truc del calamar a la romana
›
Una de les coses més empipadores del calamar a la romana és que, si no saps el truc que us explicaré tot seguit, solen esquitxar molt i dei...
4 comentarios:
4/4/14
Bacallà amb mel i sobrassada
›
Un dels nostres plats preferits de La Sargantana són les torradetes amb sobrassada i mel que, tradicionalment, sempre havien acompanyat amb...
7 comentarios:
1/4/14
Llenties estofades amb xoriço i xistorra
›
Ingredients per a 4 persones: 750 g de llenties cuites 1 pot petit de tomàquet triturat 1 ceba de Figueres 1/2 pebrot verd 1-2 alls 1 full...
4 comentarios:
25/3/14
Poma amb oli d’oliva i canyella
›
Unes postres més senzilles i saludables us seran difícils de trobar. Només cal tenir pomes Golden per casa, oli d’oliva, una mica de canyel...
5 comentarios:
19/3/14
Quiche Lorraine
›
Aquesta és un d’aquells plats que fem tot sovint a casa, però que mai penso a fotografiar per poder-ne posar la recepta al blog. Tal com el...
8 comentarios:
›
Inicio
Ver versión web