Aquest estiu la Gina de Tera, companya de facultat i directora del magazine L’hora del vermut, em va proposar col·laborar-hi amb una secció de cuina que tenia per objectiu mostrar plats molt fàcils de fer, frescos, ideals per a aquests dies d’estiu en què no ens volem tancar gaire temps a la cuina i preferim gaudir de menges més lleugeres.
D’entrada em va fer una mica de respecte posar-me en un terreny que no domino com a professional, però em va semblar que ens ho podíem passar molt bé i que valia la pena viure l’experiència. A més, com que la secció de cuina no és en directe, no hi ha tant de risc que et traeixin els nervis.
I la veritat és que ens ho vam passar molt bé. Vam rodar els cinc programes a l’espai gastronòmic que el Cullerot ens va cedir i, durant els mesos de juliol i setembre s’han anat emetent els programes amb les diferents receptes, que espero que més d’algú s’hagi atrevit a provar perquè són realment senzilles i molt resultones.
A continuació us deixo els vídeos de les receptes, tal i com han sortit per la tele de la nostra ciutat.
Cuscús de verduretes i panses
Carbassó farcit de tonyina i formatge
Pinxo de llenguado amb bacó
Sopa de meló amb pernil i gaspatxo de síndria
Espàrrecs blancs amb maionesa d’espàrrecs bladers
No hay comentarios:
Publicar un comentario