tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post9102084904133807091..comments2023-10-16T16:08:39.121+02:00Comments on La Taula d'en Bernat: Asado de tira amb chimichurriLa Taula d'en Bernathttp://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-73769778672866027192012-04-13T00:06:38.692+02:002012-04-13T00:06:38.692+02:00M'ha agradat molt aquesta recepte.Mmmmm!M'ha agradat molt aquesta recepte.Mmmmm!Anna Sunyerhttps://www.blogger.com/profile/17592936829996427847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-5312344577545479412012-03-13T20:57:32.263+01:002012-03-13T20:57:32.263+01:00Espero que us surti del vostre gust, Francesc! I q...Espero que us surti del vostre gust, Francesc! I que la graellada vagi molt bé!!! Pensa que el chimichurri el pots acabar d'adobar al teu gust, és qüestió d'anar-ho provant. Jo hi he posat poc vinagre per l'Aleix, però en podeu posar una mica més si us agrada.<br /><br />Petons a tots i gràcies per la visita!!!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-21884955421591552872012-03-13T19:26:18.107+01:002012-03-13T19:26:18.107+01:00Doncs m'has arreglat la setmana!!! Cercava fei...Doncs m'has arreglat la setmana!!! Cercava feia dies una recepta de "Ximitxurri" i les que trobava per la xarxa no em feien el pes. Si tu dius que la teua és bona, m'ho crec. Ja tinc la solució per a una graellada d'amics que tenim prevista.<br />SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-79926028705002831752012-03-12T20:15:26.776+01:002012-03-12T20:15:26.776+01:00No sóc gaire de carn, però a aquest plat no li far...No sóc gaire de carn, però a aquest plat no li faré cap lleig!<br />Una abraçadaAnna Halladohttps://www.blogger.com/profile/09837741764536080109noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-35454386688502968232012-03-12T17:20:01.060+01:002012-03-12T17:20:01.060+01:00fantastic el vostre blog, el segueixo!! ah si vole...fantastic el vostre blog, el segueixo!! ah si voleu participar al meu sorteig o si en vols fer difussió? : http://www.etiametiam.blogspot.com/2012/03/concurs-blog-etiam-by-maite-amics.html<br /><br /><br />gràcies per totttetiametiam.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/07145047320265400630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-65827186970022966272012-03-12T11:51:48.841+01:002012-03-12T11:51:48.841+01:00Quantes especies ha d'estar boníssima, amb el ...Quantes especies ha d'estar boníssima, amb el xurrasco hi queda perfecte.<br />Una abraçadaCris Mini Mónhttps://www.blogger.com/profile/01928976073547813811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-25306481116710690572012-03-11T23:05:25.587+01:002012-03-11T23:05:25.587+01:00Muy rico este churrasco!!! El sabado pasado lo hem...Muy rico este churrasco!!! El sabado pasado lo hemos preparado, y este tuyo tiene la pinta de asado perfecto. Gracias por visitar mi cocina y comentar. La tuya tambien me parece muy interesante. Saludosluisa vizosohttps://www.blogger.com/profile/11295778504770974404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-24806866257260741222012-03-11T20:06:22.110+01:002012-03-11T20:06:22.110+01:00M'encanta l'asado i la salseta, i el nom e...M'encanta l'asado i la salseta, i el nom encara més: chimichurri!! jajaja<br />Petonets<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-69463884287882525942012-03-11T19:06:24.302+01:002012-03-11T19:06:24.302+01:00La carne en Argentina la tratan como se merece, co...La carne en Argentina la tratan como se merece, con cariño.<br />Buena receta y felicidades por tu blog.<br />Con tu permiso te seguiré, besos desde Canarias.LEMON AND CLOVEhttps://www.blogger.com/profile/09611463705369800569noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-50267121421056643982012-03-11T06:58:20.278+01:002012-03-11T06:58:20.278+01:00M'egrada el teu CHIMICHURRI, y m'agrada el...M'egrada el teu CHIMICHURRI, y m'agrada el teu plat!!! <br />SALUTACIONS:)Te de Ternurahttps://www.blogger.com/profile/10075663204510149525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-33518348916902742812012-03-11T06:58:19.589+01:002012-03-11T06:58:19.589+01:00M'egrada el teu CHIMICHURRI, y m'agrada el...M'egrada el teu CHIMICHURRI, y m'agrada el teu plat!!! <br />SALUTACIONS:)Te de Ternurahttps://www.blogger.com/profile/10075663204510149525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-41048788491627720822012-03-11T00:24:47.968+01:002012-03-11T00:24:47.968+01:00Me encantan estas carnes asadas con esas salsas......Me encantan estas carnes asadas con esas salsas...............<br /><br />Riuquisimo.<br /><br />Besos.vetohttps://www.blogger.com/profile/09939647174113992321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-43599830752195376712012-03-10T18:09:32.208+01:002012-03-10T18:09:32.208+01:00T'ha quedat genial i cada cop que en menjes et...T'ha quedat genial i cada cop que en menjes et transportes a l'Argentina. És molt interessant poder investigar una recepta fins aconseguir el resultat desitjat.<br />PetonsCarme i Omarhttps://www.blogger.com/profile/14856177094846398013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-74851089183694149072012-03-10T11:10:33.294+01:002012-03-10T11:10:33.294+01:00Això del chimichurri és molt personal, es tracta d...Això del chimichurri és molt personal, es tracta de saber-ne els ingredients bàsics i anar jugant amb les proporcions fins a trobar-hi el punt que ens agradi. Aquesta és només una proposta que a casa funciona, però el més divertit és anar experimentant fins trobar la fórmula ideal. Hi ha qui hi posa comí, d'altres no hi posen romaní, en algunes receptes se substitueix el bitxo per pebre vermell picant...<br /><br />A veure si trobeu la vostra fórmula perfecta!<br /><br />Gràcies a tots per la visita!!!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-65343957762205846272012-03-10T09:23:47.218+01:002012-03-10T09:23:47.218+01:00Els argentins són els reis dels asados i les seves...Els argentins són els reis dels asados i les seves salses! No he fet mai chimichurri, de manera que em guardo la teva recepta, que és tota una garantia d'èxit ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-14356054673379982372012-03-10T01:04:32.665+01:002012-03-10T01:04:32.665+01:00Nosaltres tenim familianargentina que fa 10anys qu...Nosaltres tenim familianargentina que fa 10anys que viuen aqui.... La de tires d'asado que hem menjat i amb un chimichurri que te mueres de bo...<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-20959153205862822792012-03-10T00:55:06.674+01:002012-03-10T00:55:06.674+01:00tienes toda la razon es dificil encontrale a la sa...tienes toda la razon es dificil encontrale a la salsa el punto pero una vez logrado al gusto de uno es una salsa muy buena y para este asado de tira le va genial.<br />bon cap de setmana<br />petoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-15109829656218375232012-03-10T00:45:23.023+01:002012-03-10T00:45:23.023+01:00La carn de l'Argentina es molt bona, jo crec q...La carn de l'Argentina es molt bona, jo crec que a tothom agrada.<br />La salsa chimichurri li queda molt bé al churrasco, es una carn molt gustosa i la teva té molt bona pinta.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-33211082842429309452012-03-10T00:30:27.802+01:002012-03-10T00:30:27.802+01:00Creo que la tira de asado es mi carne favorita!! j...Creo que la tira de asado es mi carne favorita!! jamás lo he comprado, pero siempre lo pido en un restaurante al que vamos mucho.<br />Me encanta!!Isabelhttps://www.blogger.com/profile/11039031528944022406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-77895635652530058472012-03-09T20:28:03.755+01:002012-03-09T20:28:03.755+01:00UMMMMMMMMMMM, TOT BONISSIMUMMMMMMMMMMM, TOT BONISSIMlolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-79933918225718444912012-03-09T18:28:48.366+01:002012-03-09T18:28:48.366+01:00Uhmmm Con los asados queda riquísima esta salsa
Be...Uhmmm Con los asados queda riquísima esta salsa<br />BesosDolores-MiGranDiversionhttps://www.blogger.com/profile/00510786432682741033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-19352478902791274002012-03-09T17:54:27.795+01:002012-03-09T17:54:27.795+01:00Jo també sóc de poca carn, però la salsa chimichur...Jo també sóc de poca carn, però la salsa chimichurri la tinc pendent de tastar, en tinc curiositat mira...si algun dia hi vaig segur que hi dsfrutaré!! petons i bon cap de setmana!trifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-26340260520294737822012-03-09T17:12:59.781+01:002012-03-09T17:12:59.781+01:00el chimichurri l'he menjat a un restaurant de ...el chimichurri l'he menjat a un restaurant de la meva ciutat, amb arròs, té un gust peculiar però a mi em va agradar<br /><br />bon cap de setmanaLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-23231497805418393262012-03-09T16:24:22.598+01:002012-03-09T16:24:22.598+01:00Genial, genial, genial!! A casa si que ens agrada ...Genial, genial, genial!! A casa si que ens agrada molt la carn, i tot sovint anem a un Argentí a dinar i el chimichurri m'agrada molt, així que m'enduc la recepta per preparar-la ben aviat!!!<br />Petonets. MAR, de El que no mata engreixaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06213036520697205896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-56112701853634992202012-03-09T16:17:29.461+01:002012-03-09T16:17:29.461+01:00Te molt bona pinta , aquest xurrasco però amb aque...Te molt bona pinta , aquest xurrasco però amb aquesta salseta ha de ser bonissim. La probaré de fer. <br />petonsQUIMAhttps://www.blogger.com/profile/02314519575143490503noreply@blogger.com