tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post9098095773418960470..comments2023-10-16T16:08:39.121+02:00Comments on La Taula d'en Bernat: Carbassons farcits de pera, nous i RoquefortLa Taula d'en Bernathttp://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-74591603340988822582008-05-28T21:18:00.000+02:002008-05-28T21:18:00.000+02:00Tinc pendent una altra recepta de farcellets de ca...Tinc pendent una altra recepta de farcellets de carbassó que heu de provar. L'he tret del llibre de l'Arzak... A veure si tinc temps de muntar el vídeo i penjar-lo aquest cap de setmana.La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-64247265716651143612008-05-28T16:31:00.000+02:002008-05-28T16:31:00.000+02:00Anna! Espectaculars!això de compartir receptes i d...Anna! Espectaculars!això de compartir receptes i donar el propi toc és fantàstic.<BR/>Petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-84452582120986650462008-05-25T12:57:00.000+02:002008-05-25T12:57:00.000+02:00M'alegro que els experimets que he fet t'hagin sem...M'alegro que els experimets que he fet t'hagin semblat adients. M'agrada aportar un toc personal a totes les receptes que faig, tot i que els teus carbassons estan molt bé tal i com estan. Això de la carabassa és més un efecte estètic que una altra cosa, però la veritat és que combina força bé amb el carbassó.<BR/>Jo també hauré d'encarregar a l'Aleix algun muntatge amb Slide (la veritat és que totes les innovacions tecnològiques m'espanten d'entrada).<BR/>I per cert, això de que tallo bé es deu a moltes hores d'observar al meu company de migdies, Karlos Arguinyano, però sobretot sobretot a la velocitat en què editem el video. Jo també em sorprenc quan em veig!<BR/>Fins aviat! Estic alerta per si dieu alguna cosa dels cursos. A mi també em faria il·lu conèixer-vos.La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-47161520814624490912008-05-25T12:26:00.000+02:002008-05-25T12:26:00.000+02:00Hola, AnnaEm fa molta il·lusió que hagis fet aques...Hola, Anna<BR/><BR/>Em fa molta il·lusió que hagis fet aquesta recepta. Em sembla perfecte que hagis afegit la pera i el roquefort, trobo que són dos ingredientes que s'adiuen molt bé. Jo faig un cake salat de peres, roquefort i nous, que queda molt bo. <BR/><BR/>I la crema de carbassa li dóna color al plat. M'ho apunto!.<BR/><BR/>I això de fer tot el procés en video, és genial!. Fa la recepta molt més entenedora i, escolta, talles com una professional, eh?. <BR/><BR/>Digues al teu xicot que tenia raó amb això de slide per a les fotos. Va molt bé per quan n'hi ha vàries. Jo ja ho volia fer per a la crònica de la primera classe de cuina que varem fer amb la Mireia Carbó, però encara no en sabíem. Ara el Josep ja ho sap fer i és l'encarregat de posar-les.<BR/><BR/>Quan s'organitzi una altra classe, ja t'ho diré, per si et va bé i t'hi vols afegir, i així ens coneixem. <BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.com