tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post8907232711409954159..comments2023-10-16T16:08:39.121+02:00Comments on La Taula d'en Bernat: Pastís de salmó fumat i espàrregsLa Taula d'en Bernathttp://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-63033660243080310142008-05-22T12:32:00.000+02:002008-05-22T12:32:00.000+02:00Ei, acabo de donar un cop d'ull al teu blog i la v...Ei, acabo de donar un cop d'ull al teu blog i la veritat és que tot fa molt bona pinta... Quan tingui un moment m'ho miraré amb més calma. I, per cert, no havia sentit a parlar d'aquesta dieta Seignalet, però ara m'ha picat la curiositat.<BR/>Fins aviat!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-32585999251330419082008-05-21T21:02:00.000+02:002008-05-21T21:02:00.000+02:00Té una pinta...llastima que jo no puc menjar nata ...Té una pinta...llastima que jo no puc menjar nata per la dieta. Pero em penso que es pot fer igualment amb nata de soja. Felicitats per les explicacions tan ben donades i per la teva pàgina, molt interessant.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-19616510105063480622008-05-19T21:35:00.000+02:002008-05-19T21:35:00.000+02:00Hola cuiners de la cuina vermella!Encantada de ten...Hola cuiners de la cuina vermella!<BR/>Encantada de tenir enllaç al vostre blog. Jo acabo d'adonar-me'n que no tinc el vostre (no sé per què perquè us visito sovint). Ara mateix el poso, suposo que no us fa res.<BR/>Ànims amb la MM! Jo només porto una setmana i he perdut un quilo i mig. Ara s'acosta el pitjor, però amb aquestes receptes tan fantàstiques segur que resistim...<BR/>Fins ben aviat!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-74860826079784898842008-05-19T20:49:00.000+02:002008-05-19T20:49:00.000+02:00Hola Anna!Veiem que les receptes d'en Michel estan...Hola Anna!<BR/>Veiem que les receptes d'en Michel estan fent furor, al final entre tu i nosaltres podrem escriure un llibre sencer. A la cuina vermella hem fet enllaços amb el teu bloc i les teves explicacions (esperem que no t'importi, si és així ja ens ho diràs i ho treiem)!<BR/>Mil petons guapa!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-53669326643664837462008-05-18T22:39:00.000+02:002008-05-18T22:39:00.000+02:00Anna,dong fe que el passtis de salmo esta molt bo,...Anna,dong fe que el passtis de salmo esta molt bo,es suau passa be,es pot acompanya d,un filet amb alguna salseta.Es pot recumenar sensa por hi ho fare.Estic acaban l´ultim trosset mmmmmmmmh.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-31091970788315703472008-05-18T21:54:00.000+02:002008-05-18T21:54:00.000+02:00Vaig veure la recepta de l'Arguiñano i em va agrad...Vaig veure la recepta de l'Arguiñano i em va agradar molt. I la teva variant també té molt bona pinta. Me la guardo com a possibilitat. I em sembla molt interessant aquestes receptes que fas seguint el "mètode", a veure si funcionen.Rohttps://www.blogger.com/profile/15491612873873846716noreply@blogger.com