tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post7661821912992098981..comments2023-10-16T16:08:39.121+02:00Comments on La Taula d'en Bernat: Ous trufatsLa Taula d'en Bernathttp://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-7269572220100325992008-10-20T09:24:00.000+02:002008-10-20T09:24:00.000+02:00Que bó!!!!!Jo també escaldo els ous amb el paper f...Que bó!!!!!<BR/>Jo també escaldo els ous amb el paper film.<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-43234528120779719522008-10-19T20:03:00.000+02:002008-10-19T20:03:00.000+02:00Aquest truc d'escalfar els ous així no se m'hauria...Aquest truc d'escalfar els ous així no se m'hauria ocorregut mai. Amb aquest sabor de tòfona ha de ser boníssim. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-68584165106793871662008-10-17T00:38:00.000+02:002008-10-17T00:38:00.000+02:00annael truc de guardar els ous amb la tòfona va mo...annael truc de guardar els ous amb la tòfona va molt bé perquè s'impregnen de l'olor, i la cocció amb el paper film, també. <BR/>a mi m'encanten els ous amb tòfona, però els prefereixo fregits i servits sobre una base de puré de patata, que també es pot perfumar amb una mica de tòfona ratllada.<BR/>però la presentació d'aquests ous oberts amb el rovell sortint obre la gana a qualsevol.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-11545343384316389252008-10-16T15:19:00.000+02:002008-10-16T15:19:00.000+02:00Glòria, jo sempre guardo els ous a la nevera, però...Glòria, jo sempre guardo els ous a la nevera, però potser un parell o tres de dies fora no els passaria res. La veritat és que no ho sé... no m'ho havia plantejat. Si vols ho pots consultar a la Martha (de deliciosa Martha); ella en sap força de trufes i ous trufats...<BR/>Fins aviat!<BR/>Salutacions a tots!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-44404750153401180052008-10-16T14:45:00.000+02:002008-10-16T14:45:00.000+02:00Jo també els faig amb el paper film i va molt bé.....Jo també els faig amb el paper film i va molt bé... A vegades hi poso sèsam o una mica de pernil salat tallat molt fi... Amb la tofòna ha de ser espectacular!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-21969105636543779812008-10-15T23:42:00.000+02:002008-10-15T23:42:00.000+02:00Queden amb una forma xula, fets d'aquesta manera a...Queden amb una forma xula, fets d'aquesta manera amb el film.<BR/><BR/>Suposo que el pot amb els ous i la tòfona es deu haver de guardar a la nevera, oi?.<BR/><BR/>Llàstima que no ens arribi l'olor a través de la pantalla!!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-90538706451173665812008-10-15T22:34:00.000+02:002008-10-15T22:34:00.000+02:00Ara sí que t'has superat, quina meravella!Ara sí que t'has superat, quina meravella!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-91398391382339561202008-10-15T19:04:00.000+02:002008-10-15T19:04:00.000+02:00Això del film transparent em sembla que ho va expl...Això del film transparent em sembla que ho va explicar Juan Mari Arzak en un programa de l'Arguiñano. Prova-ho, ja veuràs que fàcil!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-56947713540173029602008-10-15T18:58:00.000+02:002008-10-15T18:58:00.000+02:00no ho havia vist mai que se fessin amb film!, és u...no ho havia vist mai que se fessin amb film!, és una cosa ben pràctica. a s'escola mos varen mostrar a fer-los amb un roll de vinagre, i això feia que es blanc de s'ou quedàs rodonet...xiscohttps://www.blogger.com/profile/11688304356733468444noreply@blogger.com