tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post7564249974142519621..comments2023-10-16T16:08:39.121+02:00Comments on La Taula d'en Bernat: ApfelstrudelLa Taula d'en Bernathttp://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-35123132520172110102012-12-18T11:18:33.826+01:002012-12-18T11:18:33.826+01:00After you ask[url=http://giantsofficialjersey.com/...After you ask[url=http://giantsofficialjersey.com/]Victor Cruz Nike Jersey[/url]<br /> what is the next step? Clarity is necessary for success7 Do not put your self in a position where you are desperate to secure clients in order to pay your bills<br />I know some of you out there have multiple birds[url=http://www.claymatthewsjersey.net/]Nike Clay Matthews Jersey[/url]<br /> so it doesn't have to be all the parrots in the same day! Get into the habit of doing at least a short version of this regularly Here's an easier way Be it in a parish as a parish priest or in an institute as an administrator of the institute<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-80541613262405519792008-06-04T21:59:00.000+02:002008-06-04T21:59:00.000+02:00M'alegro molt que us agradi la recepta. És tot mèr...M'alegro molt que us agradi la recepta. És tot mèrit de la Raquel, jo ni he participat en l'elaboració ni (malauradament) en la menja. Així que res de parèntesi, Ro, aquí aguantant estoicament fins no sé quan, perquè encara que amb això del Montignac pugui menjar força bé, començo a enyorar les pastetes...<BR/><BR/>Gemma, la pasta que va fer servir la Raquel la va comprar a Munich i és una massa específica per fer strudel.<BR/><BR/>Glòria, pensa que el blog de la Raquel no és de cuina, més aviat pretén reflectir les vivències d'una catalana exiliada a Munich per qüestions d'amor...<BR/><BR/>Petons a totes!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-52862071541912365642008-06-04T21:34:00.000+02:002008-06-04T21:34:00.000+02:00Quina pinta més bona que té aquest apelfstrudel, a...Quina pinta més bona que té aquest apelfstrudel, a més, em recorda que durant unes vacances n'havíem pres més d'una vegada a Innsbruck per berenar. Que bo!. Ara mateix vaig a fer una visita a la teva amiga Raquel.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-33856314421441854532008-06-04T20:54:00.000+02:002008-06-04T20:54:00.000+02:00Un clàssic que tinc pendent des de fa una eternita...Un clàssic que tinc pendent des de fa una eternitat... <BR/>L'strudel de la foto està fet amb pasta de full o amb la pasta especial que fan allà? És que es veu més fina i cruixent...<BR/>Felicita a la teva amiga, que té un apinta deliciosa :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-20843994114946918102008-06-04T20:18:00.000+02:002008-06-04T20:18:00.000+02:00Ummm, què bo! jo fa temps vaig fer una cosa aproxi...Ummm, què bo! jo fa temps vaig fer una cosa aproximada (hauré de comparar receptes) i estava boníssima (la pasta de full i la poma fan una barreja perfecta). Em sembla que aquest dolç és un petit parèntesi a la dieta oi?Rohttps://www.blogger.com/profile/15491612873873846716noreply@blogger.com