tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post7064746381437845878..comments2023-10-16T16:08:39.121+02:00Comments on La Taula d'en Bernat: Michel Montignac i el producte ecològic: conferència a BioculturaLa Taula d'en Bernathttp://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-9565494667383656122008-06-07T21:21:00.000+02:002008-06-07T21:21:00.000+02:00Anna!! Ja soc aquí. Jo soc una montyadicta, amb el...Anna!! Ja soc aquí. Jo soc una montyadicta, amb el seu blog amb adaptacions de tot tipus al mètode montignac, que tú ja coneixes... <BR/>Adoro a aquest home, que em va fer aprimar-me 30 kilos!!!Per cert, l'any passat vaig estar a Angouleme de pasada, però no tinc cap autògraf..<BR/>Bueno, em passaré per aqui, perque m'interessa tot lo que escrius i les teves receptes..<BR/>La fira de biocultura,me la vaig perdre irremediablement..un altre any sera...Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-28070232294003063272008-05-21T11:24:00.000+02:002008-05-21T11:24:00.000+02:00Com t'envejo: tens un autògraf dedicat d'Ell, el s...Com t'envejo: tens un autògraf dedicat d'Ell, el sacrosantu Montignac! Ah, espero que l'autògraf també tingui un IG baix!<BR/>Moltes felicitats pel teu blog, Anna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-81001623042045976552008-05-16T20:16:00.000+02:002008-05-16T20:16:00.000+02:00Benvinguts, Massitet i kisumenja!Moltes gràcies pe...Benvinguts, Massitet i kisumenja!<BR/>Moltes gràcies per la visita i encantada de tenir enllaç al vostre blog. L'acabo de visitar i us he escrit unes línies. <BR/>Fins aviat!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-73646770139799394702008-05-15T13:59:00.000+02:002008-05-15T13:59:00.000+02:00Hola Tita, muchas gracias por visitarme. Sé que la...Hola Tita, muchas gracias por visitarme. Sé que la lengua es un obstáculo... ¡Ojalá hubiese una lengua universal! ¿Has probado el traductor? Supongo que las traducciones tendrán muchos errores y serán algo disparatadas pero para entender lo esencial puede que funcione. De todos modos, si quieres que te mande alguna receta traducida pudo enviártela por correo...<BR/><BR/>Benvinguts, amics de la cuina vermella. Espero que el mètode us funcioni i que puguem aprendre moltes receptes els uns dels altres. <BR/><BR/>Hasta pronto!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-81079686347313349672008-05-14T22:21:00.000+02:002008-05-14T22:21:00.000+02:00Hola! La Glòria del Cafè de nit ens ha avisat de l...Hola! La Glòria del Cafè de nit ens ha avisat de les vostres entrades sobre el senyor Montingnac, nosaltres des de fa un parell de setmanes estem seguin el seu mètode i de veres que funciona. N'estem publicant receptes al nostre bloc. (Quina casualitat que dos blocs alhora en facin esment!).<BR/>Bé, gràcies per la teva informació tan ben explicada.<BR/>Salut.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-60840273483749700442008-05-14T20:29:00.000+02:002008-05-14T20:29:00.000+02:00Me encanta el blog...que pena que no pueda entende...Me encanta el blog...que pena que no pueda entenderlo tó...Titahttps://www.blogger.com/profile/16005462396612663463noreply@blogger.com