tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post5807275150499290348..comments2023-10-16T16:08:39.121+02:00Comments on La Taula d'en Bernat: Ous sobre llit de fècula amb trufa i oli de julivertLa Taula d'en Bernathttp://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-6200109933405795132009-04-29T14:09:00.000+02:002009-04-29T14:09:00.000+02:00Muy original la presentación y lo más importante.....Muy original la presentación y lo más importante... un plato muy rico.<br /><br />Besos.Silviahttps://www.blogger.com/profile/10231876975626579818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-48102749464374396022009-04-27T23:06:00.000+02:002009-04-27T23:06:00.000+02:00Carai, amb ingredients ben senzills has fet un pla...Carai, amb ingredients ben senzills has fet un plat de categoria.Que bonic t'ha quedat al plat..Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-30982464284957427022009-04-26T11:18:00.000+02:002009-04-26T11:18:00.000+02:00anna, els teus llits de fècula sempre porten un ai...anna, els teus llits de fècula sempre porten un aixovar preciós i de luxe.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-76786714357260692132009-04-23T18:33:00.000+02:002009-04-23T18:33:00.000+02:00Gràcies a tots per la visita! A veure si us animeu...Gràcies a tots per la visita! A veure si us animeu a provar alguna de les receptes dels ous. Si teniu convidats els sorprendrà i no costa gens de fer.<br /><br />Glòria, com els ous amb sobrassada no hi ha res...<br /><br />Petons!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-22576534975894497182009-04-22T08:49:00.000+02:002009-04-22T08:49:00.000+02:00M’agrada l’ús que li has donat a la patata que que...M’agrada l’ús que li has donat a la patata que queda desprès de fer l’escudella. <br />Un plat que com dius no te res de l’altre mon però noia, te molt i molt. Els colors i els sabors perfectes. <br /><br />Petonsdolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-15119963249000312962009-04-21T22:27:00.000+02:002009-04-21T22:27:00.000+02:00Això mereix una estrella michelin. M'estic imagina...Això mereix una estrella michelin. M'estic imaginat la magia de la combianció de sabors. L'ou i la trufa, la trufa i l'ou.....ufff. Salut!!!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-83349704116852392522009-04-21T21:14:00.000+02:002009-04-21T21:14:00.000+02:00Anna, una recepta fantàstica!! I a més, m'has dona...Anna, una recepta fantàstica!! I a més, m'has donat una molt bona idea per menjar la sobrassada que em va arribar la setmana passada! ;) (No havia descobert l'altra recepta encara!) :)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-45849709345488171502009-04-21T21:13:00.000+02:002009-04-21T21:13:00.000+02:00Recordo perfectament els ous amb sobrasada, què bo...Recordo perfectament els ous amb sobrasada, què bons! Segur que aquests estan a l'alçada!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-91253635847782053962009-04-21T19:06:00.000+02:002009-04-21T19:06:00.000+02:00M'encanten els ous ferrats! I amb puré de patates ...M'encanten els ous ferrats! I amb puré de patates casolà, deuen estar...mmmm<br />Jo també sóc de les que no tiren oli a sobre del rovell, perquè m'agrada veure el seu color quan me'l menjo.<br />Un plat senzill, com dius, però dels que m'agraden. <br />Gràcies per donar idees.<br />Una abraçadaMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.com