tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post3169272427994648649..comments2023-10-16T16:08:39.121+02:00Comments on La Taula d'en Bernat: Vol-au-vents de boletsLa Taula d'en Bernathttp://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-33470419693757035372009-06-18T21:48:58.289+02:002009-06-18T21:48:58.289+02:00M'agrada aquesta recepta!M'agrada aquesta recepta!A peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-91069463703068885462009-06-13T19:19:36.012+02:002009-06-13T19:19:36.012+02:00És interessant això d'hidratar els bolets amb ...És interessant això d'hidratar els bolets amb llet!<br />M'encanta aquesta recepta, però els faig sense cansalada.<br />I a vegades serveix com a plat únic per sopar.<br />Bon cap de setmana!Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-47463138786114091792009-06-13T11:23:39.961+02:002009-06-13T11:23:39.961+02:00Això de rehidratar els bolets amb llet ho vaig apr...Això de rehidratar els bolets amb llet ho vaig aprendre de l'Alex Bauza, un amic nostre d'arrels italianes especialista en l'elaboració de risottos. Ell diu que amb la llet queden més tovets i després es pot aprofitar per al risotto o, en aquest cas, per a la mescla del farcit.<br /><br />Petons!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-37707806068920737752009-06-13T10:20:30.804+02:002009-06-13T10:20:30.804+02:00Estimada Anna, ens apuntem aquesta recepta tan mer...Estimada Anna, ens apuntem aquesta recepta tan meravellosa de la Rosalia. Gràcies per compartir-la amb tots nosaltres. Un petó.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-79399723498578918472009-06-13T06:53:01.990+02:002009-06-13T06:53:01.990+02:00Anna, quins vol-au-vents més bons!! Els bolets hid...Anna, quins vol-au-vents més bons!! Els bolets hidratats amb llet queden més gustosos?<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-58404915264995600242009-06-12T20:52:50.664+02:002009-06-12T20:52:50.664+02:00Uns vol-au-vents ben vistosos i segur que molt bon...Uns vol-au-vents ben vistosos i segur que molt bons. Fins ara no havia vist rehidratar els bolets amb llet, jo sempre ho havia fet amb aigua, i si es vol anar més depressa, en aigua freda posada al foc fins que arrenqui el bull.<br /><br />Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-406543178677079098.post-46044341372509456942009-06-12T18:25:03.675+02:002009-06-12T18:25:03.675+02:00Una recepta deliciosa, pot anar bé com a aperitiu,...Una recepta deliciosa, pot anar bé com a aperitiu, com a plat únic o com a guarnició d'un segon plat...<br />I amb el farcit de bolets variats ha de quedar gustosíssim!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com